Kotia etsivät koirat

Päivitetty 18.10.2019

Pitkäkarvainen hollanninpaimenkoira, uros

”Kamo” etsii omaa harrastavaa kotia.

Kamo on nuori komea uros. Syntynyt 15.7.2018, lonkka- ja kyynärkuvattu terveeksi tuloksin B/A, 0/0.

Kamo etsii kotia jossa sitä rakastetaan, sen kanssa harrastetaan ja ollaan valmiita käymään näytillä erilaisissa tapahtumissa. Tarvitsee määrätietoisen osaavan kodin jossa mielellään on kokemusta uroksista ja varsinkin nuorista uroksista jotka hakevat sitä omaa paikkaa laumassa.

Kamo etsii omaa kotia koska sekalauma on aina haastavaa kennelissä ja tämän takia kasvattaja on valmis luopumaan uroksesta.
Jalostusoikeuden kasvattaja pitää itsellän. Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä niin mietimme asiaa yhdessä.

Yhteydenotot:

Anneli Fellman 040 846 6611, Amidos Vän


Pitkäkarvainen hollanninpaimenkoira, narttu

Etsinnässä yhteistyökykyinen ja harrastava koti nuorelle pk nartulle. Koira on osoittanut hyviä ominaisuuksia eri lajeihin ja on helposti motivoitavissa. Se on dominoiva, resurssiaggressiivinen muita koiria kohtaan ja helposti yrittää hallita myös lapsia, joten kodin on oltava koiraton ja lapseton. Tarvitsee ehdottomasti selkeät rajat ja johdonmukaisen omistajan, jolla on kokemusta resurssidominanssista ja sen asettamista vaatimuksista arjessa. Koira on elänyt perheessä taajamassa. On avoin ihmisille, sosiaalistettu, peruskoulutettu, tottunut liikenteeseen ja ihmisiin. Ei ole terävä, epäluuloinen eikä remmirähjä.

Yhteydenotot:

Ulrika Biström 040 709 1439 tai
Katja Rahkama 040 707 6899