Kotia etsivät koirat

Haluatko ilmoituksesi sivulle?

Ilmoitukset kotia etsivistä hollanninpaimenkoirista voi lähettää suoraan webmastereille (webmaster@holsku.fi).


Ilmoitus jätetty 21.3.2023

Pitkäkarvainen hollanninpaimenkoira uros

Pian 4-vuotias pitkäkarvainen uros etsii rauhallista ärsykkeetöntä kotia maaseudulta, ainoana lemmikkinä tai vanhemman rauhallisen nartun kaverina.

Koira vaatii hammashuoltoa jossain kohtaa, muuten luustoltaan terveeksi tutkittu ja MH-kuvauksen hyvillä tuloksilla suorittanut.

Lokin ongelmana on hihnakäytös ja suhtautuminen muihin uroksiin. Myös autot ja riistan tuoksut saattavat kiihdyttää. Kotioloissa mitä rauhallisin ja rakastavin ystävä, joka osaa viihdyttää itse itseään palloleikein ja rentoutua tohinankin keskellä.

Lisätietoja kasvattajalta:
Katia Marttila
Kennel Tarita’s
050-5253544
katia.narva@gmail.com


Ilmoitus jätetty 1.3.2023

Lyhytkarvainen hollanninpaimenkoira uros

Kasvattini etsii uutta kotia nykyisen omistajan elämäntilanteen muutosten vuoksi.

Koira ollut koko ikänsä perusterve. Arjessa helppo koira, osaa peruskäskyjä, mutta muutoin ei ole mihinkään lajiin koulutettu. Osaa olla yksin kotona. Tällä olisi ominaisuuksia esimerkiksi PK-lajeihin, tokoon tai rally-tokoon.

Koira on nyt 1,5-vuotias. Uuden kodin löytymisellä ei ole kiirettä.

Yhteydenotot ja lisätietoja:
Jenny Lindström-Hakola
Puh.040 542 2905
jenny.lindstrom@kolumbus.fi


Ilmoitus jätetty 23.11.2022

Lyhytkarvainen hollanninpaimenkoira narttu

”Meidän kasvava lapsiperhe etsii maailman parhaalle koiralle loppuelämän kotia. Blitz (Kastaalin Diamonds Are Forever) asuu Kanta-Hämeessä ja on aivan mahtava 2 vuotias narttu joka rakastaa ulkoilua ja kaikenlaista touhua. Valitettavasti vauva-arki sekä toisen vanhemman säännölliset pitkät työmatkat estävät meitä tarjoamasta hänelle hänen ansaitsemaansa aktiivista elämää.

Blitz on sterilisoitu, rokotettu ja perusterve. Hänen kanssaan on harjoiteltu perus tottelevaisuutta ja nenän käyttöä, mistä hän erityisesti tykkää. Hihna- ja ohikävely vaati vielä harjoittelemista Hänellä on tosi vahva saalis- ja paimennusvietti joten Blitz ei sovi perheeseen jossa on pieniä eläimiä. Vapaana tulee hyvin toimeen muiden samantyyppisten koirien kanssa, rauhallisempia kohtaan on dominoiva. Toivoisimme hänelle rakastavaa kotia ja ympäristöä jossa hänelle on paljon aktiviteetteja ja treenaamista päivittäin. Lisäksi uudella omistajalla olisi hyvä
olla kokemusta vahti- tai työkoirasta.”

Lisätietoja:
S-postilla: angelika.lorek@gmail.com
Tekstiviestillä: 0406580588