Pentulista

Pentulistalta löydät yhdistyksen pentuvälityksessä olevat pentueet. Pentulistalta löydät tiedot pentueen vanhemmista. Listaan on myös merkitty tieto siitä, täyttääkö yhdistelmä yhdistyksen jalostussuositukset. Suomen Hollanninpaimenkoirat ry on asettanut jalostussuositukset, jotka jalostusyksilöiden tulee täyttää. Voit tutustua yhdistyksen asettamiin jalostussuosituksiin täällä.

Suunnitellut pentueet
Toteutuneet pentueet

Pentueen ilmoittaminen listalle

Kasvattaja, ilmoitathan suunnitellun tai jo syntyneen pentueesi yhdistyksen pentulistalle sähköpostitse jalostustoimikunnalle (jalostus@holsku.fi). Sähköpostitse voi pyytää myös pentuetta poistettavaksi listalta. Syntyneet pentueet poistetaan listalta automaattisesti pentujen täyttäessä 12 viikkoa, ellei kasvattaja itse pyydä ilmoituksen poistoa aiemmin. Kasvattaja vastaa ilmoittamiensa tietojen oikeellisuudesta.

Suomen Hollanninpaimenkoirat ry:n jäsenet voivat ilmoittaa itsensä yhdistyksen kasvattajalistalle pentueilmoituksen yhteydessä. Kasvattajalistalla julkaistaan kaikki kasvattajat, jotka ovat yhdistyksen jäseniä ja ovat kasvattaneet pentueen tai ilmoittaneet yhdistyksen listalle ajankohtaisen pentuesuunnitelmansa. Kasvattajalistalla mainitut kasvattajat sitoutuvat ilmoittamaan kaikki hollanninpaimenkoirapentueensa yhdistyksen pentulistalle kahden viikon kuluessa pentujen syntymästä.

HUOM! Mikäli terveystulos ei näy KoiraNet:issä (esimerkiksi kilpirauhastutkimustulos, ulkomaisten koirien terveystulokset ja geenitestitulokset), lähetä pentueilmoituksen liitteenä kopio virallisesta tutkimustuloksesta. Todistuksesta voi poistaa omistajan mahdolliset osoite- ja yhteystiedot, mutta koiran yksilöintitiedot tulee näkyä yksiselitteisesti, eli tuloksen tulee olla liitettävissä tiettyyn koiraan sen virallisen nimen, sirunumeron tai rekisterinumeron avulla. Muussa tapauksessa terveystulosta ei voida hyväksyä.

Pentuvälityksen sähköposti

jalostus@holsku.fi