Tapahtumat

Tapahtumaa järjestämässä?

Mikäli haluat järjestää tapahtuman ja tarvitset siinä apua, voit olla yhteydessä hallitukseen.

Tapahtumasta tulee etukäteen tehdä tuotto- ja kustannusarvio. Tapahtuman suunnittelussa tulee ottaa huomioon, ettei se saisi tuottaa tappiota. Osallistujamaksua määriteltäessä kannattaa ottaa huomioon, että jäsen- ja ei-jäsenhinta eivät olisi saman suuruisia. Hallitus on tehnyt vuonna 2017 päätöksen, että tämä hintaero on 5 € suuruinen, jos sitä ei ole ilmoitettu jo tuotto- ja kustannusarviossa.

Tapahtumien järjestämisestä aiheutuneista korvattavista kuluista tulee toimittaa joko alkuperäiset tai skannatut kuittikopiot rahastonhoitajalle.

Kun hallitus on hyväksynyt tapahtuman, kannattaa siitä laittaa myös tieto webmastereille päivitettäväksi Tapahtumakalenteriin, koska aina niitä ei saada ajoissa Holsku-lehteen. Näin saadaan tietoa tapahtumista myös heille, jotka eivät ole Facebookissa.

Toimihenkilöiden yhteystiedot

Tilinumerot

Omatoimileirien ja muiden yksittäisten tapahtumien osallistumismaksut suoritetaan yhdistyksen käyttötilille (FI92 5380 0820 0027 22) eli samalle tilille kuin jäsenmaksut. Isompien tapahtumien, kuten erikoisnäyttelyn ja suurempien leirien osallistumismaksuihin käytetään erillistä tiliä.

Tapahtumakalenteri

Päivitetty 30.9.2020

Tapahtumakalenterissa julkaistaan yhdistyksen sekä kattojärjestöjen (Suomen Kennelliitton ja Suomen Palveluskoiraliiton) järjestämiä tapahtumia sekä tapahtumia, joihin holskuja toivotaan mukaan.

Kaikkiin tapahtumiin, joihin on mahdollista saada yhdistyksen tukea osallistumismaksuun, tulee ilmoittautua yhteyshenkilölle/hallitukselle viimeistään tapahtuman viimeisenä ilmoittautumispäivänä (ellei toisin ilmoiteta).


25.10.2020 Rally-tokon rotumestaruus, Lieto

Rally-tokon rotumestaruus pidetään 25.10.2020 Liedossa, Royal Canin areenalla.

Järjestäjänä Turun Seudun Agilityurheilijat Ry. Tuomari Hannele Pirttimaa.

Lisätietoja Virkussa. Ilmo auki: 14.9.2020 18:00-22.10.2020 23:30

Järjestävä seura TSAU toivoo talkoo-apua (kokemus ei välttämätöntä). Talkoo ilmoittautuminen Anrille.

Rotumestaruussäännöt

Yhteys: Rally-tokon vastaava Anri Saarinen, rallytoko@holsku.fi


1.11.2020 Tokon rotumestaruus, Janakkala

Kisapaikkana toimii JANKK-Areena. Järjestävän yhdistyksen jäsenet (Janakkalan Koirakerho ry) ja hollanninpaimenkoirat varaavat paikan kokeeseen 12.-18.10.2020 alkaen klo 8.00, muut 19.-25.10.2020 alkaen klo 8.00. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen Virkussa (https://www.virkku.net/).

Rotumestaruussäännöt


10.7.2021 Hollanninpaimenkoirien erikoisnäyttely, Pöytyä

Erikoisnäyttelyn puheenjohtajana toimii Katariina Granqvist.

Lisätietoja tulossa myöhemmin.


2.7.2022 Hollanninpaimenkoirien erikoisnäyttely, Oulu

Erikoisnäyttelyn puheenjohtajana toimii Tarja Wink.

Lisätietoja tulossa myöhemmin.