Tapahtumat

Tapahtumaa järjestämässä?

Mikäli haluat järjestää tapahtuman ja tarvitset siinä apua, voit olla yhteydessä hallitukseen.

Tapahtumasta tulee etukäteen tehdä tuotto- ja kustannusarvio. Tapahtuman suunnittelussa tulee ottaa huomioon, ettei se saisi tuottaa tappiota. Osallistujamaksua määriteltäessä kannattaa ottaa huomioon, että jäsen- ja ei-jäsenhinta eivät olisi saman suuruisia. Hallitus on tehnyt vuonna 2017 päätöksen, että tämä hintaero on 5 € suuruinen, jos sitä ei ole ilmoitettu jo tuotto- ja kustannusarviossa.

Tapahtumien järjestämisestä aiheutuneista korvattavista kuluista tulee toimittaa joko alkuperäiset tai skannatut kuittikopiot rahastonhoitajalle.

Kun hallitus on hyväksynyt tapahtuman, kannattaa siitä laittaa myös tieto webmastereille päivitettäväksi Tapahtumakalenteriin, koska aina niitä ei saada ajoissa Holsku-lehteen. Näin saadaan tietoa tapahtumista myös heille, jotka eivät ole Facebookissa.

Toimihenkilöiden yhteystiedot

Tapahtumakalenteri

Päivitetty 19.12.2019

Tapahtumakalenterissa julkaistaan yhdistyksen sekä kattojärjestöjen (Suomen Kennelliitton ja Suomen Palveluskoiraliiton) järjestämiä tapahtumia sekä tapahtumia, joihin holskuja toivotaan mukaan.

Kaikkiin tapahtumiin, joihin on mahdollista saada yhdistyksen tukea osallistumismaksuun, tulee ilmoittautua yhteyshenkilölle/hallitukselle viimeistään tapahtuman viimeisenä ilmoittautumispäivänä (ellei toisin ilmoiteta).


8.2.2020 Ylimääräinen kokous (JTO), Hämeenlinna

Paikka: Etelä-Hämeen Kennelpiirin kokoustila (Parolantie 13, Hämeenlinna)

Aika: 08.02.2020 klo 12:00

RODUN JALOSTUKSEN TAVOITEOHJELMAN (JTO) 2021-2025 PÄÄTTÄMINEN JA HYVÄKSYMINEN

Suomen Palveluskoiraliitto ry:n aikataulun vuoksi pidämme ylimääräisen kokouksen, jotta saamme rodun JTO esityksen ajoissa eteenpäin.

Esitys on saatava Palveluskoiraliiton toimistolle helmikuun loppuun mennessä. Suomen Hollanninpaimenkoirat ry:n sääntöjen mukaiset kevätkokouskuukaudet ovat maalis-huhtikuu.

Kannattaa varautua siihen, että kokouksesta tulee pitkä. Tarjolla on pientä suolaista ja makeaa purtavaa kahvin/teen kera.

TERVETULOA

Jalostustoimikunta ja hallitus

Mikäli jäsen haluaa esittää muutoksia syyskokouksessa päätettyihin JTO:n jalostussuosituksiin, muutokset tulee toimittaa 31.01.2020 mennessä kirjallisesti uudessa ehdotetussa muodossa jalostustoimikunnalle (jalostus@holsku.fi). Esitykset tullaan käsittelemään tässä kokouksessa.

Yhteys: Jalostustoimikunta, jalostus@holsku.fi


18.–19.4.2020 MH-toimihenkilökurssi, Maaninka

Yhteys: Mimmi Mäkynen, mimminposti@gmail.com


19.–23.5.2020 SPKL: FCI IGP-FH MM-kilpailut, Lahti

FCI IGP-FH MM-kilpailut järjestetään Lahdessa 19.-23.5.2020 // It is time to organize FCI IGP-FH WCH 2020. The event will take place on 19.-23.5.2020 in Lahti, Finland.

Lisätietoja tapahtuman verkkosivuilta igp-fh2020.fi // Find more information from events website igp-fh2020.fi

Seuraa tapahtumaa Facebookissa // Follow the event on Facebook


4.7.2020 Hollanninpaimenkoirien erikoisnäyttely, Oulu

Tuomarina toimii Ricky Loch-Romans.

Lisätietoja tulossa.


12.-13.9.2020 MH-luonnekuvaus, Ikaalinen

Suomen Hollanninpaimenkoirat ry:n järjestämä MH-luonnekuvaus. Kuvaajina toimivat Anne Kuivinen ja Arja Jauhiainen sekä koetoimitsijana Elina Toivonen.

Yhdistyksen jäsenten hollanninpaimenkoirille osallistumismaksu tulee olemaan edullisempi kuin muille. Vielä on lisäksi mahdollisuus saada koira kuvattua ilmaiseksi, jos on halukkaita lähtijöitä MH-toimihenkilökurssille, joka on 18.-19.4.2020 Maaningalla. Testipäivinä voi suorittaa tarvittavia toimihenkilöharjoituksia.

Yhteys: Mimmi Mäkynen, mimminposti@gmail.com