Tapahtumat

Tapahtumaa järjestämässä?

Mikäli haluat järjestää tapahtuman ja tarvitset siinä apua, voit olla yhteydessä hallitukseen.

Tapahtumasta tulee etukäteen tehdä tuotto- ja kustannusarvio. Tapahtuman suunnittelussa tulee ottaa huomioon, ettei se saisi tuottaa tappiota. Osallistujamaksua määriteltäessä kannattaa ottaa huomioon, että jäsen- ja ei-jäsenhinta eivät olisi saman suuruisia. Hallitus on tehnyt vuonna 2017 päätöksen, että tämä hintaero on 5 € suuruinen, jos sitä ei ole ilmoitettu jo tuotto- ja kustannusarviossa.

Tapahtumien järjestämisestä aiheutuneista korvattavista kuluista tulee toimittaa joko alkuperäiset tai skannatut kuittikopiot rahastonhoitajalle.

Kun hallitus on hyväksynyt tapahtuman, kannattaa siitä laittaa myös tieto webmastereille päivitettäväksi Tapahtumakalenteriin, koska aina niitä ei saada ajoissa Holsku-lehteen. Näin saadaan tietoa tapahtumista myös heille, jotka eivät ole Facebookissa.

Tilinumero

Pöytyän OP FI92 5380 0820 0027 22

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenterissa julkaistaan yhdistyksen sekä kattojärjestöjen (Suomen Kennelliitton ja Suomen Palveluskoiraliiton) järjestämiä tapahtumia sekä tapahtumia, joihin holskuja toivotaan mukaan.

Kaikkiin tapahtumiin, joihin on mahdollista saada yhdistyksen tukea osallistumismaksuun, tulee ilmoittautua yhteyshenkilölle/hallitukselle viimeistään tapahtuman viimeisenä ilmoittautumispäivänä (ellei toisin ilmoiteta).


30.9.2023 Paimennuspäivä, Läyliäinen

Suomen Hollanninpaimenkoirat ry järjestää paimennuspäivän 30.9.2023 Tuulentuvan tilalla osoitteessa Niinimäentie 322, Läyliäinen. Kouluttajana Shanti Karinen.

Hinta yhdistyksen jäsenille 65 €, ei jäsenille 75 €. Hinta sisältää teoriaosuuden sekä käynnin 3x lampailla (aloittelevat/harvakseltaan käyneet koirat). Tämä on hyvä tilaisuus tulla tutustumaan holskun kanssa paimennuksen maailmaan!

Päivään mahtuu 6-12 koirakkoa, jos osallistujia tulee enemmän kuin 8, jaetaan päivä aamu- ja iltapäivän ryhmiin.

Sitova ilmoittautuminen 8.9. mennessä tapahtumatoimikunta@holsku.fi. Kerrothan ilmoituksen yhteydessä seuraavat asiat:

  • Oma nimesi
  • Koiran nimi ja rotu (muunnos)
  • Koiran kokemus lampaista
  • Oletko Suomen Hollanninpaimenkoirat ry:n jäsen
  • Jos päivä jaetaan kahtia, haluatko mielummin aamu- vai iltapäivän ryhmään.

8.10.2023 Sääntömääräinen syyskokous, TEAMS

Aika: 8.10.2023 klo 13.00-
Paikka: TEAMS etäyhteys

Valtakirjojen tarkastus:

Valtakirjat tarkastetaan tunti ennen kokouksen avausta. Vain Suomen Hollanninpaimenkoirat ry:n jäsenillä on kokouksessa puhe- ja äänioikeus.

15 § Päätöksenteko:

15 § Päätöksenteko Yhdistyksen kokouksissa päätösvaltaa käyttävät kokouksessa läsnä olevat äänivaltaiset jäsenet. Kullakin äänivaltaisella jäsenellä on yksi (1) ääni. Tämän lisäksi kukin kokouksessa läsnä oleva äänivaltainen jäsen saa edustaa valtakirjalla enintään yhtä (1) äänivaltaista jäsentä. Sen lisäksi, mitä 3, 4, 16 ja 17 §:ssä on määrätty, yhdistyksen varsinaisissa kokouksissa, ylimääräisissä kokouksissa ja hallituksen kokouksissa asiat ratkaistaan, mikäli yhdistyslaissa ei toisin määrätä, avoimella äänestyksellä ja yksinkertaisella äänten enemmistöllä, jos lippuäänestystä ei vaadita ja kannateta. Henkilövaalit ratkaistaan kuitenkin suljetulla lippuäänestyksellä. Äänten mennessä tasan ratkaisee vaaleissa arpa ja muissa asioissa puheenjohtajan kannattama mielipide.

Ohjeet

  • Yhdistyksen kokouksessa on käytössä etäosallistuminen tietoliikenneyhteyden/ teknisen apuvälineen kautta. Tietoliikenneyhteyden/ teknisen apuvälineen kautta osallistuvien jäsenten puhevallan käyttö voi olla rajoitettua, mikäli kokouksen selkeänä pysyminen sitä vaatii.
  • Jäsenen, joka osallistuu yhdistyksen kokoukseen etänä tietoliikenneyhteyden/ teknisen apuvälineen kautta, tulee ilmoittautua puheenjohtajalle (pj@holsku.fi) viimeistään 1.10.2023. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee kertoa oma nimensä sekä sähköpostiosoite, minkä kautta osallistumisen aikoo toteuttaa. Etäosallistujan pitää toimittaa mahdollinen valtakirja puheenjohtajalle sähköpostitse viimeistään 2 tuntia ennen kokouksen alkamista.
  • Etäkokous toteutetaan Microsoft Teams- tiimisovelluksen kautta. Teams-osallistuminen onnistuu tietokoneella tai puhelimella. Osallistumislinkki ja -ohjeet toimitetaan etänä osallistuville jäsenille ennen yhdistyksen kokousta sähköpostitse.

TERVETULOA!

picture_as_pdfKokouskutsu

Yhteys: pj@holsku.fi


11.11.2023 Ilkka Hormilan jälkikoulutus hollanninpaimenkoirille

Ilkka Hormilan jälkikoulutus hollanninpaimenkoirille, luento (webinaarina) ja harjoittelu Raaseporissa lauantaina 11.11.2023. Luento, joka kuuluu koulutukseen, pidetään parin tunnin webinaarina joku ilta ennen (päivämäärä ja kellonaika webinaarille on auki) käytännön harjoitusta.

Osallistumismaksut (koirakkojen hintaan kuuluu luento ja harjoitus):

  • Jäsen: koirakko 90€, koiraton 40€ (ei luentoa)
  • Ei-jäsen: koirakko 110€, koiraton 50€ (ei luentoa)

Kesto: varaa koko päivä

Osallistumismäärärajoitus 7 koirakkoa.

Etusijalla pelastuskoiratoiminnasa mukana olevat, joko SPeKL tai SPKL alaisuudessa ja koirat, joilla on jo perusosaaminen jälkityöskentelyssä.

Sitovat ilmoittautumiset 30.9. mennessä.

Tämä tarkoittaa että maksu suoritetaan annetun ajan mennessä ja ohjeiden mukaisesti. Estyessäsi osallistumaan vastaat itse paikkasi eteenpäin myymisestä.

Ilmoittautumiset sähköpostiin peko@holsku.fi otsikolla ”Hormila jälkikoulutus”. Saat sähköpostilla ilmoittautumiseen liittyvät lisätiedot mm. maksutiedot.

Huomioi että jos et ole pelastuskoiratoiminnassa mukana ja/tai koirallasi ei ole perusosaamista jäljestyksestä joudut odottamaan tietoa paikan saamisesta. Jos kaikki koirakkopaikat täyttyvät ennen 30.9. mennessä koirakoista joiden kohdalla yllämainitut ehdot täyttyvät, ilmoitetaan tästä heti ja asetetaan varakoirakoksi halutessaan.

Omat eväät.


3.12.2023 Holsku-lehden 4/2023 aineistopäivä

Aineisto lehteen

Lehteä varten kaivataan artikkeleita, juttuja, juttuvinkkejä, kuvia, valioilmoituksia jne! Lainatuista artikkeleista täytyy julkaisuun olla kirjoittajan lupa, ja muistathan pyytää kuvaajan luvan kuvien julkaisuun.

Myös palaute lehdestä on tervetullutta.

Aikataulut, ilmoitushinnat yms. ohjeet

Yhteys: Camilla Gustafsson, lehti@holsku.fi


9.3.2024 Valjakkohiihdon rotumestaruuskisat, Oulu

Lisätietoja tulossa lähempänä tapahtumaa.


10.8.2024 Erikoisnäyttely, Kaarina

Lisätietoja tulossa lähempänä tapahtumaa.