Tapahtumat

Tapahtumaa järjestämässä?

Mikäli haluat järjestää tapahtuman ja tarvitset siinä apua, voit olla yhteydessä hallitukseen.

Tapahtumasta tulee etukäteen tehdä tuotto- ja kustannusarvio. Tapahtuman suunnittelussa tulee ottaa huomioon, ettei se saisi tuottaa tappiota. Osallistujamaksua määriteltäessä kannattaa ottaa huomioon, että jäsen- ja ei-jäsenhinta eivät olisi saman suuruisia. Hallitus on tehnyt vuonna 2017 päätöksen, että tämä hintaero on 5 € suuruinen, jos sitä ei ole ilmoitettu jo tuotto- ja kustannusarviossa.

Tapahtumien järjestämisestä aiheutuneista korvattavista kuluista tulee toimittaa joko alkuperäiset tai skannatut kuittikopiot rahastonhoitajalle.

Kun hallitus on hyväksynyt tapahtuman, kannattaa siitä laittaa myös tieto webmastereille päivitettäväksi Tapahtumakalenteriin, koska aina niitä ei saada ajoissa Holsku-lehteen. Näin saadaan tietoa tapahtumista myös heille, jotka eivät ole Facebookissa.

Toimihenkilöiden yhteystiedot

Tilinumerot

Omatoimileirien ja muiden yksittäisten tapahtumien osallistumismaksut suoritetaan yhdistyksen käyttötilille (FI92 5380 0820 0027 22) eli samalle tilille kuin jäsenmaksut. Isompien tapahtumien, kuten erikoisnäyttelyn ja suurempien leirien osallistumismaksuihin käytetään erillistä tiliä.

Tapahtumakalenteri

Päivitetty 21.4.2020

Tapahtumakalenterissa julkaistaan yhdistyksen sekä kattojärjestöjen (Suomen Kennelliitton ja Suomen Palveluskoiraliiton) järjestämiä tapahtumia sekä tapahtumia, joihin holskuja toivotaan mukaan.

Kaikkiin tapahtumiin, joihin on mahdollista saada yhdistyksen tukea osallistumismaksuun, tulee ilmoittautua yhteyshenkilölle/hallitukselle viimeistään tapahtuman viimeisenä ilmoittautumispäivänä (ellei toisin ilmoiteta).


4.7.2020 Hollanninpaimenkoirien erikoisnäyttely, Oulu – PERUTTU

Peruttu koronaviruksen (COVID-19) vuoksi!

Suomen Hollanninpaimenkoirat ry:n hallitus on tehnyt päätöksen perua 4.7.2020 Oulussa järjestettäväksi suunniteltu erikoisnäyttely kokonaan vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi. Tässä tilanteessa erikoisnäyttelyn järjestämistä ei koettu järkeväksi ja turvalliseksi. Seuraavan kerran erikoisnäyttely järjestetään 10.7.2021 Pöytyällä ja sen jälkeen vuonna 2022 toivottavasti paremmalla onnella jälleen Oulussa.


4.7.2020 Erikoiskoulutus näyttelytuomareille, Oulu

Tarvittaessa järjestetään myös kollegio + näyttö. Kouluttajana toimii Harry Tast.


5.7.2020 Agilityn rotumestaruus, Keminmaa – AJANKOHTA SIIRTYY

Vallitsevan koronavirustilanteen takia agilityn rotumestaruus siirtyy heinäkuulta syyskuulle. Rotumestaruudesta kisataan Keminmaalla 19. tai 20.9. Lisätietoja tulossa myöhemmin.

Rotumestaruussäännöt

Yhteys: Agilityvastaava Nadja Keskifrantti, agility@holsku.fi


28.-30.8.2020 Leiri, Yläne

Yhdistyksen leiri pyritään järjestämään 28.-30.8.2020 Kuralan Kartanotilalla, Yläneellä. Lisätietoja tulossa myöhemmin.


12.-13.9.2020 MH-luonnekuvaus, Ikaalinen

Suomen Hollanninpaimenkoirat ry:n järjestämä MH-luonnekuvaus. Kuvaajina toimivat Anne Kuivinen ja Arja Jauhiainen sekä koetoimitsijana Elina Toivonen.

Yhdistyksen jäsenten hollanninpaimenkoirille osallistumismaksu tulee olemaan edullisempi kuin muille. Vielä on lisäksi mahdollisuus saada koira kuvattua ilmaiseksi, jos on halukkaita lähtijöitä MH-toimihenkilökurssille, joka on 18.-19.4.2020 Maaningalla. Testipäivinä voi suorittaa tarvittavia toimihenkilöharjoituksia.

Yhteys: Mimmi Mäkynen, mimminposti@gmail.com


25.10.2020 Rally-tokon rotumestaruus, Lieto

Rally-tokon rotumestaruus pidetään 25.10.2020 Liedossa. Lisätietoja tulossa myöhemmin.

Rotumestaruussäännöt

Yhteys: Rally-tokon vastaava Anri Saarinen, rallytoko@holsku.fi


10.7.2021 Hollanninpaimenkoirien erikoisnäyttely, Pöytyä

Lisätietoja tulossa myöhemmin.