Tapahtumat

Tapahtumaa järjestämässä?

Mikäli haluat järjestää tapahtuman ja tarvitset siinä apua, voit olla yhteydessä hallitukseen.

Tapahtumasta tulee etukäteen tehdä tuotto- ja kustannusarvio. Tapahtuman suunnittelussa tulee ottaa huomioon, ettei se saisi tuottaa tappiota. Osallistujamaksua määriteltäessä kannattaa ottaa huomioon, että jäsen- ja ei-jäsenhinta eivät olisi saman suuruisia. Hallitus on tehnyt vuonna 2017 päätöksen, että tämä hintaero on 5 € suuruinen, jos sitä ei ole ilmoitettu jo tuotto- ja kustannusarviossa.

Tapahtumien järjestämisestä aiheutuneista korvattavista kuluista tulee toimittaa joko alkuperäiset tai skannatut kuittikopiot rahastonhoitajalle.

Kun hallitus on hyväksynyt tapahtuman, kannattaa siitä laittaa myös tieto webmastereille päivitettäväksi Tapahtumakalenteriin, koska aina niitä ei saada ajoissa Holsku-lehteen. Näin saadaan tietoa tapahtumista myös heille, jotka eivät ole Facebookissa.

Toimihenkilöiden yhteystiedot

Tilinumerot

Omatoimileirien ja muiden yksittäisten tapahtumien osallistumismaksut suoritetaan yhdistyksen käyttötilille (FI92 5380 0820 0027 22) eli samalle tilille kuin jäsenmaksut. Isompien tapahtumien, kuten erikoisnäyttelyn ja suurempien leirien osallistumismaksuihin käytetään erillistä tiliä.

Tapahtumakalenteri

Päivitetty 23.10.2020

Tapahtumakalenterissa julkaistaan yhdistyksen sekä kattojärjestöjen (Suomen Kennelliitton ja Suomen Palveluskoiraliiton) järjestämiä tapahtumia sekä tapahtumia, joihin holskuja toivotaan mukaan.

Kaikkiin tapahtumiin, joihin on mahdollista saada yhdistyksen tukea osallistumismaksuun, tulee ilmoittautua yhteyshenkilölle/hallitukselle viimeistään tapahtuman viimeisenä ilmoittautumispäivänä (ellei toisin ilmoiteta).


23.1.2021 Paimennuspäivä, Pukkila

Paimennuspäivä hollanninpaimenkoirille 23.1.2021, klo.9.00-15.30

Primal Sense Farm, Lunkkastentie 78, 07560 Pukkila.

Kouluttajana Emilia Korhonen, joka kisaa Traditional Style-puolella valkoisenpaimenkoiransa Lätyn(PAIM3) kanssa.

Paimennuspäivään ovat tervetulleita kaikki lammaspaimentamisesta kiinnostuneet, niin ensikertalaiset kuin kokeneemmatkin koirakot. Päivän harjoitukset suunnitellaan koiran osaamistaidon mukaan.

Paimennuspäivään mahtuu max.12 koiraa. Harjoitellaan kaksi kertaa lampaille.

Hinta jäsenet 35€/koira, ei-jäsenet 40€/koira. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi, emme ota kuunteluoppilaita paimennuspäivään.

Ilmoittautumiset & tiedustelut (etusija jäsenillä 30.11.2020):

Yhteys: Sari Liikamaa-Koski lumijasade@gmail.com


10.7.2021 Hollanninpaimenkoirien erikoisnäyttely, Pöytyä

Erikoisnäyttelyn puheenjohtajana toimii Katariina Granqvist.

Lisätietoja tulossa myöhemmin.


2.7.2022 Hollanninpaimenkoirien erikoisnäyttely, Oulu

Erikoisnäyttelyn puheenjohtajana toimii Tarja Wink.

Lisätietoja tulossa myöhemmin.