Tiedotteet

5.5.2023 MyDogDNA-alennuskoodi

MyDogDNA on tänäkin vuonna antanut Suomen Hollanninpaimenkoira ry:n jäsenille alennuskoodin. Jos olet jäsen, niin kysy koodia sähköpostitse puheenjohtajalta pj@holsku.fi

Lue lisää MyDogDNA-testistä: https://mydogdna.com/

Testaathan holskusi, niin saamme rotumme kokonaiskuvaa selkeämmäksi esimerkiksi seuraavien testipaketin tarjoamien tietojen osalta: DM, SDCA1 & 2, vonWillebrandin tauti, geneettinen monimuotoisuus. Lisäksi testin avulla saat muun muassa selville voiko koirasi olla maskittomuuden tai pitkäkarvan kantaja.


5.5.2023 Hallitus tiedottaa: Tukea jäsenistölle virallisiin silmätarkastuksiin jatkettu vuodelle 2023

Suomen Hollanninpaimenkoirat ry tukee jäsentensä omistamien hollanninpaimenkoirien virallista silmätarkastusta 10 eurolla. Tuki on koskee ajalla 1.10.2021-31.12.2023 tehtyjä silmätarkastuksia. Tukea on mahdollista saada useammalle koiralle, mutta samalle koiralle tukea on mahdollista saada vain yhden (1) kerran. Tuki koskee vain jäsenen omistuksessa olevia koiria. Tuki maksetaan jäsenille kuittia vastaan kun terveystulos näkyy KoiraNetissä. Kuitit tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen sihteeri@holsku.fi.

Hallitus pidättää oikeuden perua tämä päätös tuen maksamisesta painavista syistä kuten yhdistyksen taloudellinen tilanne.

Yhteys: Hallitus, sihteeri@holsku.fi


31.1.2023 Vuoden holskut 2022

Onko sinulla Vuoden holsku? Lähetä meille koirasi pisteet sähköpostitse sihteeri@holsku.fi 1.3.2023 mennessä.

picture_as_pdfVuoden holsku -kilpailun säännöt

Yhteys: sihteeri@holsku.fi


12.1.2023 SporttiRakin yhteistyö

Yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus saada SporttiRakin PRO-jäsenyys yhdistyksen kautta edullisemmin: -20% alennus 12 kuukauden jäsenyydestä! Alennuksen saamiseen kimppatilaukseen tarvitaan yhteensä 20 tilausta.

eastLue lisää SporttiRakista palvelun omilta sivuilta

picture_as_pdfKimppatilausmainos (pdf)

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse tammikuun loppuun mennessä.

Yhteys: Yhdistyksen puheenjohtaja Mira Salminen, pj@holsku.fi


23.4.2022 Vuoden holsku -sääntöjen uudistaminen

On aika uudistaa Vuoden Holsku -kilpailun sääntöjä! Kilpailun uudistamista varten on perustettu työryhmä, johon otetaan osallistujia mukaan. Sääntöjä mietitään yhdessä Facebook-ryhmässä (https://www.facebook.com/groups/1399036280509872/) ja Teams-kokouksin. Ideoita ja ilmoittautumisia mukaan työryhmään otetaan vastaan sähköpostitse outisipinen@gmail.com.


22.4.2022 Jalostustoimikunta tiedottaa: terveystulokset

Olemme jalostustoimikunnassa saaneet hyvään alkuun terveystulosten listauksen ja lista täyttyykin pikkuhiljaa! Jatkossa jalostustoimikunta vastaanottaa terveystulokset- ja muut liitteet osoitteeseen holskuterveys@gmail.com. Toivomme, että jokainen lähettäjä huolehtii itse tarvittaessa henkilötietojen peittämisestä ennen tietojen lähetystä. Julkaisemme terveystiedot julkisella listalla vain luvan saatuamme, joten annathan meille vielä erillisen julkaisuluvan liitteiden lähetyksen yhteydessä.

Yhteys: Jalostustoimikunta, jalostus@holsku.fi


21.4.2022 Jalostustoimikunta tiedottaa: uroslista

Jalostustoimikunta ottaa käyttöön uuden lomakkeen, jonka kautta jatkossa vastaanotamme uroslistan tiedot. Liitteet lähetetään osoitteeseen: holskuterveys@gmail.com. Lomake löytyy uroslista -otsikon alta.

Lomakkeen myötä toivomme, että koiran tietojen lähettäminen on entistä helpompaa. Otamme mielellämme vastaan palautetta lomakkeen toimivuudesta sähköpostitse.

Yhteys: Jalostustoimikunta, jalostus@holsku.fi


18.3.2022 Jalostustoimikunta tiedottaa: Uroslista

Jalostustoimikunta on päättänyt, että nykyiselle uroslistalle saa jatkossa julkaista myös muita terveystietoja.

Uroksen omistaja voi halutessaan ilmoittaa seuraavat tiedot: MyDogDna- profiili, DNA-profiili, DM, SDCA1, SDCA2, von Willebrandt, kilpirauhastulokset, K-locus (laboratorio mainittava tai jälkeläisnäyttö) ja pitkäkarvan kantajuus. Ilmoittajan tulee olla koiran omistaja tai jos koiran tiedot/tulokset ilmoittaa joku muu kuin omistaja, tämän tulee olla yhdistyksen jäsen ja hänellä tulee olla lupa tietojen antamiseen.

Jalostustoimikunta tulee julkaisemaan lomakepohjan www.holsku.fi sivustolle, jonka kautta tietojen lähettäminen yksinkertaistuu. Toimitathan tietojen yhteydessä viralliset lomakkeet myös jalostustoimikunnalle.

Yhteys: Jalostustoimikunta, jalostus@holsku.fi


18.3.2022 Yhdistys tukee paikallistoimintaa – vetäjiä kaivataan

Hallitus 2022 on päättänyt tukea paikallistoiminnan osastoja 100 eurolla/vuosi. Tuen voi käyttää paikallistoiminnan koulutuksiin, seminaareihin yms toimintaan.
Yhdistys tarvitsee myös lisää aktiivisia paikallistoiminnan vetäjiä.

Yhteys: Hallitus, hallitus@holsku.fi


4.2.2022 Vuoden holsku 2020-2021

Koronan takia vuoden holsku pisteet lasketaan yhteen vuosilta 2020-2021. Vuoden holskut 2020-2021 palkitaan yhdistyksen kevätkokouksessa 23.4.2022.

Lähetä meille koirasi pisteet sähköpostitse 1.4.2022 mennessä.

picture_as_pdfVuoden holsku 2020-2021 -kilpailun säännöt

Yhteys: Outi Sipinen, outisipinen@gmail.com