Tiedotteet

10.5.2024: Jalostustoimikunta tiedottaa: PEVISA-kysely

Suomen Hollanninpaimenkoirat ry:n jalostustoimikunta on päättänyt esittää rodun PEVISAan liittämistä. Aiheesta järjestettiin keskustelu 28.1. Teamsissä, jossa paikalla oli myös Kennelliiton edustaja vastaamassa mahdollisiin kysymyksiin. Keskustelussa esitettiin vaihtoehtoja PEVISAn rungoksi sekä keskusteltiin aiheesta.

Tämä kysely on tehty keskustelun sekä aiemman kyselyn pohjalta, ja tällä selvitetään hollanninpaimenkoirien kanssa toimivien mielipidettä millaista PEVISAa jalostustoimikunta tulee ehdottamaan.

Linkki kyselyyn

Yhteys: Jalostustoimikunta, jalostus@holsku.fi


10.1.2024: Jalostustoimikunta tiedottaa: Terveyskysely

Suomen Hollanninpaimenkoirat ry:n jalostustoimikunta pyytää kaikkia mukaan vastaamaan terveyskyselyyn. Vastauksia toivotaan niin nykyisistä kuin jo edesmenneistä hollanninpaimenkoirista.

Kysely on kaikille avoin, siis myös ei-jäsenille. Kyselyyn toivotaan runsasta osanottoa.

Linkki kyselyyn (Google Forms)

Yhteys: Jalostustoimikunta, jalostus@holsku.fi


8.1.2024: Vuoden Holsku -kilpailu

Tulokset tulee lähettää 31.1.2024 mennessä!

Kilpailuun saavat osallistua Suomen Hollanninpaimenkoirat ry:n jäsenet hollanninpaimenkoira-rotuisella koiralla. Vuoden palvelus-, pelastus-, nosework-, toko-, rallytoko-, agility- ja harrastusholsku: koiran ohjaajan tulee olla yhdistyksen jäsen. Pisteet lasketaan viimeksi päättyneen kalenterivuoden tuloksista. SÄÄNNÖT

Parhaille koirille annetaan huomionosoitus: kunniakirja+palkinto.

  • Rally-toko tulokset lähetetään Anrille koejakilpailu@holsku.fi otsikolla VuodenHolskuRT-23
  • PEKO tulokset lähetetään Leonelle peko@holsku.fi otsikolla VuodenHolskuPEKO-23
  • Kaikki muut lajit ja näyttelytulokset lähetetään sihteeri@holsku.fi otsikoiden VuodenHolsku(laji)-23.

 


7.1.2024: Silmätutkimus tuki jatkuu 2024

Suomen Hollanninpaimenkoirat ry tukee jäsentensä omistamien hollanninpaimenkoirien virallista silmätarkastusta 10 eurolla. Tuki on koskee ajalla 1.10.2021-31.12.2024 tehtyjä silmätarkastuksia. Tukea on mahdollista saada useammalle koiralle, mutta samalle koiralle tukea on mahdollista saada vain yhden (1) kerran. Tuki koskee vain jäsenen omistuksessa olevia koiria. Tuki maksetaan jäsenille kuittia vastaan kun terveystulos näkyy KoiraNetissä. Kuitit tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen sihteeri@holsku.fi.

Hallitus pidättää oikeuden perua tämä päätös tuen maksamisesta painavista syistä kuten yhdistyksen taloudellinen tilanne.

Yhteys: Hallitus, pj@holsku.fi


15.12.2023: smartDOG KOGNITIO -testeistä -15% alennus

Hei yhdistyksen jäsenet!

Katriina Tiira on luvannut pitää meille luennon ensivuoden alussa (päivämäärä tarkentuu piakkoin). Luennon aiheena on: Mitä smartDOG
testit kertovat koirasta, ja miten korreloivat koiran arkikäyttäytymisen kanssa.

Tällä hetkellä hollanninpaimenkoiria on smartdog-testattu n.30kpl ja olisi mahtava saada lisää holskuja testiin. Lisätietoja testeistä löydät: https://smartdog.fi/

Kaikille vinkiksi, messariviikonloppuna on smartdogilla tarjouskamppis! Eli vielä ehtii varaamaan ajan testiin -15% tarjoushinnalla!

Tarjous löytyy täältä: https://www.facebook.com/smartdogky

Tarjous voimassa kaikista smartDOG KOGNITIO -testeistä, jotka varataan pe 15.12 – su 17.12.2023 välisenä aikana. (Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin).


1.12.2023: Lehden 4/2023 aineistopäivää siirretty

Vuoden viimeisen Holsku-lehden aineistopäivää siirretty su 3.12. –> su 17.12., jotta saadaan Voittaja-näyttelyn tuloksia ja tunnelmia mukaan lehteen.

Yhteys: lehti@holsku.fi


5.5.2023 MyDogDNA-alennuskoodi

MyDogDNA on tänäkin vuonna antanut Suomen Hollanninpaimenkoira ry:n jäsenille alennuskoodin. Jos olet jäsen, niin kysy koodia sähköpostitse puheenjohtajalta pj@holsku.fi

Lue lisää MyDogDNA-testistä: https://mydogdna.com/

Testaathan holskusi, niin saamme rotumme kokonaiskuvaa selkeämmäksi esimerkiksi seuraavien testipaketin tarjoamien tietojen osalta: DM, SDCA1 & 2, vonWillebrandin tauti, geneettinen monimuotoisuus. Lisäksi testin avulla saat muun muassa selville voiko koirasi olla maskittomuuden tai pitkäkarvan kantaja.


5.5.2023 Hallitus tiedottaa: Tukea jäsenistölle virallisiin silmätarkastuksiin jatkettu vuodelle 2023

Suomen Hollanninpaimenkoirat ry tukee jäsentensä omistamien hollanninpaimenkoirien virallista silmätarkastusta 10 eurolla. Tuki on koskee ajalla 1.10.2021-31.12.2023 tehtyjä silmätarkastuksia. Tukea on mahdollista saada useammalle koiralle, mutta samalle koiralle tukea on mahdollista saada vain yhden (1) kerran. Tuki koskee vain jäsenen omistuksessa olevia koiria. Tuki maksetaan jäsenille kuittia vastaan kun terveystulos näkyy KoiraNetissä. Kuitit tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen sihteeri@holsku.fi.

Hallitus pidättää oikeuden perua tämä päätös tuen maksamisesta painavista syistä kuten yhdistyksen taloudellinen tilanne.

Yhteys: Hallitus, sihteeri@holsku.fi


31.1.2023 Vuoden holskut 2022

Onko sinulla Vuoden holsku? Lähetä meille koirasi pisteet sähköpostitse sihteeri@holsku.fi 1.3.2023 mennessä.

picture_as_pdfVuoden holsku -kilpailun säännöt

Yhteys: sihteeri@holsku.fi


12.1.2023 SporttiRakin yhteistyö

Yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus saada SporttiRakin PRO-jäsenyys yhdistyksen kautta edullisemmin: -20% alennus 12 kuukauden jäsenyydestä! Alennuksen saamiseen kimppatilaukseen tarvitaan yhteensä 20 tilausta.

eastLue lisää SporttiRakista palvelun omilta sivuilta

picture_as_pdfKimppatilausmainos (pdf)

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse tammikuun loppuun mennessä.

Yhteys: Yhdistyksen puheenjohtaja Mira Salminen, pj@holsku.fi