Jäsenasiat

• Nuorisojäsen (alle 15-vuotias) 10 €
  • Pentuejäsen (kasvattaja ilmoittaa) 10 €
  • Liittymismaksu 0 €

Kirjoita viestikenttään ”Jäsenmaksu”. Jos maksat muun kuin oman jäsenmaksusi, kirjoita kenttään myös kenen jäsenmaksun suoritat. Jos jäsen ei ole maksanut jäsenmaksuaan huhtikuun loppuun mennessä, hänet voidaan hallituksen päätöksellä katsoa eronneeksi yhdistyksestä.

Yhdistyksen pankkiyhteys

Pöytyän OP FI92 5380 0820 0027 22

Liity jäseneksi

Yhdistyksen jäseneksi ovat tervetulleita kaikki hollanninpaimenkoirista kiinnostuneet. Voit liittyä jäseneksi täyttämällä oheisen hakemuksen ja lähettämällä sen jäsensihteerillemme. Jäsensihteeri toimittaa jäsenhakemukset hallituksen käsiteltäväksi kerran kuussa.

Jäsenmaksu tulee olla maksettuna jo jäsenhakemusta jätettäessa ja kuitti maksetusta jäsenmaksusta tulee olla liitettynä jäsenhakemukseen.

Kasvattajan ilmoittamaa pentuejäsenyyttä voi hakea vain henkilölle, jolla ei ole voimassa olevaa muuta jäsenyyttä yhdistyksessä. Pentuejäsenyys on voimassa ilmoitusvuoden ajan ja muuttuu pentuejäsenen näin halutessa varsinaiseksi jäsenyydeksi seuraavan vuoden alusta alkaen (ilmoitettava erikseen jäsensihteerille). Myös pentuejäsenyyshakemuksen liitteenä tulee olla kuitti maksetuista pentuejäsenmaksuista.

Jäsenhakemus
Pentuejäsenhakemus kasvattajan ilmoittaessa pentujen omistajat

PDF-tiedostojen lukemiseen tarvitset Adobe Acrobat Reader -ohjelmaa. Sen voit ladata ilmaiseksi Adoben sivuilta.

Yhteys

Tarja Wink