Myyntiartikkelit

Yhdistyksen tuotemyynti

Hei holskuväki! Nyt on avattu yhdistykselle aivan uudenlainen kerhotuotekauppa, HolskuShop, josta löytyy tuotteita joka lähtöön! Aivan mahtavia avajaistarjouksia! Tarjolla niin vaatteita, kasseja, päähineitä, sateenvarjoja… Ehdotuksia tuotteista ja kuvista jne otetaan jatkon kannalta myös vastaan! Myös ehdotuksia uusista holskuaiheisista kuvista ja/tai kuvantekijöistä otetaan vastaan.

ALEALEALEALE!

Samalla kerhon vanha tuotemyyntivarasto myydään alennushinnoin pois. Tuotteita erittäin rajoitetusti, joten varaa pian omasi! Jäljellä olevat tuotteet ja koot näet kuvista. Tarvittaessa hintoihin lisätään postimaksu, mikä ei kovin suuri ole toki tuotteita voi varata ja noutaa esim. tulevalta holskuleiriltä elokuun lopussa. Molemmilla tavoilla tuet Suomen Hollanninpaimenkoirat ry:tä!

Vanha varasto:

• T-paidat 5 €
  • Holskukuvalliset vetoketjunvetimet ja avaimenperät 1,50 €
  • Naru-avaimenperät 3 €
  • Hihamerkit 5 €
  • Treenitaskut yhdistyksen hihamerkillä 35 €

Näistä ota yhteyttä rahastonhoitajaan.

Osto pääsääntöisesti tapahtumissa (kokoukset ja erikoisnäyttely), mutta myös postitse mahdollista (postituskuluja vastaan).

Vanhoja Holsku-lehtiä

Yhdistys myy edellisten vuosien Holsku-lehtiä.
Hinta: 0,50 € + postimaksu.

Treeniliivi yhdistyksen logolla

Helsittaren kautta on mahdollista tilata treeniliivi omien värimieltymysten mukaan. Treeniliiviin on mahdollista saada Suomen Hollanninpaimenkoirat ry:n logo etupuolelle ja kuvabrodeeraus selkään. Huomioithan kuitenkin, että logo ja kuvat on tarkoitettu vain yhdistyksen jäsenille. Paketti ja lasku tulevat suoraan kotiin ilman välikäsiä.

Tilaus tapahtuu suoraan Helsittaren sivuilta normaaliin kappalehintaan. Yhdistyksen logon haluavien jäsenyys tarkistetaan. Tarkemmat tiedot ja tilaus: www.helsitar.com

Lisätietoja voi kysyä myös yhdistyksen tarvikemyyntivastaavalta.

Muut myyntiartikkelit

T-paidat yhdistyksen logolla (musta, sininen, oranssi)
Koot: XS-XXL (sinisestä hajakokoja)
Hinta: 5 euroa 10 €